Hae tästä blogista

28. kesäkuuta 2012

Horoskooppeja -löpinää???

Apina on oiva matkija ja pilailija ja häntä on mukava seurata. 
Hänellä on hyvä huumorintaju ja hän osaa nauraa myös itselleen. 
Apina on yleensä koko ajan äänessä ja joukon kovaäänisin. 
Mutta silti hän on omalla tavallaan viehättävä <3


Rakastan horoskooppeja, vaikka tiedän kokemuksesta, että suurin osa niistä on hölynpölyä!
Kirjoitin itse aikoinaan horoskooppia erääseen sanomalehteen, joten niiden todenperäisyys selvisi silloin itsellenikin karmaisevalla tavalla :D
Hassuinta oli, että lähimmät ystäväni ja sukulaiseni silti kyselivät minulta silloin tällöin, että olinko ajatellut heitä kirjoittaessani horoskooppia, koska niin oli osnut nappiin!




Päivä- tai viikkohoroskooppeihin siis en usko tippaakaan, mutta luonnehoroskoopit tähtimerkeissä ja kiinalainen horoskooppi minua kiehtoo vieläkin...







Kesäkuun 2012 kiinalainen horoskooppi Apinalle




Jaa artikkeli:
Apina
Mitä elämässäsi jo on vaikuttaa harvoin yhtä houkuttelevalta kuin se mitä sinulta vielä puuttuu tai mitä haluat. Saatat jopa luulla että et voi ajatella onnistuneesi ellet saavuta seuraavaa suurta päämäärääsi.
Kun pääset lähemmäksi päämäärääsi, sinusta tuntuu että kenties se ei olekaan yhtä merkityksellinen kuin alun perin ajattelit. Sinun pitää asettaa itsellesi jälleen isompi haaste jatkaessasi menestymisen perässä juoksemista.
Hevosen kuukautena tuntuu kuin tuulet puhaltaisivat hikeä ja pölyä naamallesi astellessasi tietä kohti menestystä. Enteileekö tämä epäonnistumista? Tiedäthän että jos kaadut, voit heti pompata pystyyn. Hidasta vähän ja anna itsesi välillä rentoutua. Jos nautit matkastasi menestykseen, olet jo onnistunut.

Rakkaus

Vaikka luulet olevasi tasa-arvoisessa parisuhteessa, tässä kuussa toinen teistä näyttää hallitsevan puolensa. Jos olet tietoinen tästä antaessasi puolisosi omaksua johtajan paikan, se oletkin todellisuudessa sinä joka olet komennossa, mutta ei sinun tarvitse sitä hänelle kertoa. Jos olet sinkku, tuntuuko sinusta että hallitset rakkauselämääsi?

Ura

Salaisuus menestymiseen tässä kuussa on ymmärtää johtohenkilöiden tarve olla vallassa. Olet saattanut saada inspiroivia ideoita ja kehitellä loistavia strategioita, mutta tuo ne esiin siten etteivät ne uhkaa johtajiesi arvovaltaa. Muista johtoasemassa olevillakin voi olla heikko ego.

Raha

Tiedät että pahan päivän varalle on hyvä pitää rahaa. On hyvä idea tarkistaa että kerrytät säästöjä parasta mahdollista tahtia. Rahan säästäminen, kulujen muuttaminen ja säästöjesi sijoittaminen auttavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti